در چند سال اخیر آن قدر از رسانه های مختلف در باب فواید بانکداری الکترونیک دیده و شنیده اید که نیازی به تکرار مکررات و واضحات نیست. اما طبیعتاً هر دست-ساخته بشری در کنار مزایا،مضررات و همراه با ساده کردن ها، خطراتی هم در پی دارد. فناوری های نوین هم از این قاعده کلی مستثنی نیستند.
بانکداری الکترونیک نیز با مخاطراتی همراه است، کما اینکه بانکداری سنتی هم خطراتی داشت و دارد. حتماً زیاد شنیده اید که پول افراد را پس از خروج از بانک زده اند یا کارت بانک کسی را دزدیده و از آن سوء استفاده کرده اند. پس مسئله بود و نبود خطر نیست؛ آنچه مهم است نحوه مواجهه با آن و آموزش استفاده صحیح از یک فناوری است. در این نوشتار قصد داریم به ۸ نکته ابتدایی برای به حداقل رساندن مخاطرات پیش رو در بانکداری الکترونیک بپردازیم. ادامه مطلب را میهمان نگهبان باشید.
۱. HTTPS Everywhere . همان طور که می دانید وبگردی در محیط دارای ssl بسیار امنتر از وبگردی در میان صفحات معمولی است. این افزونه که برای کروم و فایرفاکس در دسترس است، اطمینان حاصل می کند که ارتباطات شما با بسیاری سایت های مهم، به صورت ssl باشد، در نتیجه احتمال کمتری برای حملات موقع دانلود یا ایجاد حساب های کاربری وجود دارد.
چگونگی جلوگیری از تعقیب ردپای اینترنتی شما توسط گوگل
اگر نگران این هستید که گوگل از اطلاعات فردی شما سوء استفاده کرده، آنها را در اختیار تبلیغاتچی ها و دیگران قرار دهد، راه های زیادی برای خنثی کردن دنبال کننده های وب هست. ولی دقیقا چه چیزی را می توان خنثی کرد؟
با ترفندهای پیشنهادی اینتل برای ساخت یک رمز عبور قوی آشنا شوید
شما چطور یک رمز عبور درست می کنید که در عین قوی بودن، یادآوری اش هم آسان باشد؟ این چالشی است که همه ما با آن روبرو هستیم، چالشی که اینتل را هم که حالا مک آفی را زیر مجموعه خود می بیند، به نصیحت گویی واداشته.
اگر به این صفحه از سایت اینتل مراجع کنید، مجموعه ای از روش ها و راهکارها را خواهید دید که به شما کمک می کنند تا مجموعه رمز های معتبرتری را برای حساب های آنلاین خود انتخاب کنید. البته ما به حسب وظیفه خود، این راهکارها را در اینجا برای شما ذکر می کنیم.
بعد از مرگ ما حساب کاربری گوگل چه می شود؟ راه اندازی سرویس Inactive Account Manager
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که بعد از مرگ چه اتفاقی برای اطلاعات شما در دنیای آنلاین می افتد؟ شاید هم دلتان می خواهد بعد از مدتی مراجعه نکردن به اکانت تان، از دستش خلاص شوید و اطلاعات آن برای همیشه از بین برود.
روز گذشته گوگل از امکان جدیدی پرده برداری کرد که Account Manager نام دارد و در بخش تنظیمات حساب کاربری گوگل شما قرار گرفته است.
در این بخش می توانید تنظیم کنید در صورتی که طی مدت زمانی مشخص به حساب گوگل تان وارد نشده اید (بین ۳ ماه تا ۱ سال) گوگل به افراد مورد اعتمادی که مشخص کرده اید اطلاع میدهد.
در این بخش می توانید تنظیم کنید که اطلاعات حساب گوگل شما شامل ایمیل ها، پلاس وان و… در اختیار فرد مورد اعتمادی قرار بگیرد و حتی می توان یک متن خودکار هم تعیین کرد که به صورت Auto Reply برای ایمیل های وارده بعد از این زمان کار خواهد کرد و می توانید از آن برای درج وصیت نامه استفاده کنید!
در پایان هم می توانید تنظیم کنید که پس طی مدت مشخصی حساب کاربری شما و اطلاعاتش برای همیشه از گوگل پاک شود.
چقدر در فضای آنلاین امن هستید؟ خودتان را بیازمایید
آیا کامپیوترتان را به گونه ای تنظیم کرده اید که به صورت خودکار به روز رسانی نرم افزارها و آپدیت های امنیتی را کنترل کند؟ آیا تا به حال اسم تان را در موتورهای جستجو تایپ کرده اید که ببینید چه مقدار از اطلاعات شخصی تان به صورت آنلاین قابل دست یابی اند؟ آیا تنظیمات امنیتی و اطلاعات شخصی تان را در شبکه های اجتماعی شخصی سازی و بهینه نموده اید؟
بزرگترین تهدید امنیتی سال 2012؟ تجاوز به حریم خصوصی
طبق نظر پاندا لبز (PandaLabs)، جاسوسی سایبری، همراه با تجاوز به حریم خصوصی و حملات شبکه های اجتماعی با افزایش استفاده از موبایل و تبلت ها روز به روز راحت و سهل تر شده است و در حال تبدیل به منبع اصلی افزایش تهدیدات امنیتی در ماه ها و سالهای آینده است. اما این همه داستان نیست. در ادامه مطلب می توانید لیستی از خطرات امنیتی را ببینید که پاندا لبز برای سال ۲۰۱۲ پیش بینی کرده است.
۱۰ ترفند امنیتی برای حفظ حریم خصوصی دانش آموزان در اینترنت
پنجشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹
با شروع سال تحصیلی جدید ، دانش آموزان و دانشجویان زمان بیشتری را برای تحقیقات درسی خود در اینترنت سپری می کنند. برخی از مدارس و دانشگاه ها از دانش آموزان می خواهند به جای ارائه تحقیقات و انجام تکالیف روی کاغذ، آنها را به صورت کامپیوتری و یا آنلاین انجام دهند. همچنین آنها می توانند بسیاری از تست ها را به صورت آزمایشی روی اینترنت انجام دهند و سطح علمی خود را محک بزنند. و اما داستان امنیت...
آشنایی با هشت مورد از شیوه های کلاهبرداری در بازایابی اینترنتی
شاید تا کنون به شیوه های ویژه جمع آوری بازدید کننده برای سایت خود و کسب درآمد از این طریق فکر کرده باشید. در این مقاله هر چیزی که پیش از هر گونه تصمیم گیری در این خصوص باید بدانید، توضیح داده شده...
اگر شما جزء آن دسته افرادی هستید که تشنه دانلود هستند و همیشه دنبال لینک و فایل جدید هستید، احتمالاً زیاد پیش میآید که برای یک آهنگ یا برنامه خاص به سایت های ناآشنا، آلوده و مشکوک هم سر بزنید. اما راه حل چیست و چگونه میتوان قبل از دانلود یک فایل از سلامت و امنیت آن اطمینان یافت. یکی از بهترین راه ها استفاده از دکتر وب است.
چگونه حساب کاربری تان را در سایتهای پرطرفدار برای همیشه پاک کنید
همه ما عضو تعداد زیادی از سایتها و سرویس های آنلاین هستیم و گاهی همه اینها کمی طاقتفرسا و دردسرساز میشوند. گاهی اوقات، چه برای ساده کردن زندگیمان، یا چون از سایت یا سرویس خاصی خسته شدهایم، لازم است که عضویتمان در برخی سایتها را حذف کنیم. چیزی که اغلب موقع ثبتنام در این گونه سایتها توجهی به آن نداریم، این است که چقدر پاک کردن دائمی حساب کاربریمان مشکل است.
وقتی در اینترنت وب گردی می کنید، به سایت های مختلفی سر می زنید. معمولاً به هر سایتی هم که مراجعه میکنید تعداد زیادی تبلیغ وجود دارد که مجبورید آنها را ببینید. حذف کردن تبلیغات صفحات از جهت بالا بردن سرعت باز شدن صفحات و صرفه جویی در مصرف پهنای باند و همچنین جلوگیری از کلیک بر روی تبلیغاتی که به سایتهای مخرب منتهی میشوند، اهمیت دارد.
هفت دلیل برای نفرت از سیاستهای حفظ حریم خصوصی در فیس بوک
در آخرین کنفرانس فیسبوک که چندی پیش برگزار شد، خبرهایی از سیستم جدید نظارت بر حریم شخصی افراد و عملکرد بهتر آن نسبت به مدل قبلی، منتشر شد. در این مقاله نقدی بر برخی از این تغییرات که نتیجه مطلوبی نداشتهاند، خواهیم داشت و مضرات و علل ناخرسندی کاربران از این تغییرات را برای شما بیان خواهیم کرد.
در بسیاری از مواقع به دلایل مختلفی دسترسی به آنتی ویروس مطمئن امکان پذیر نیست و یا از به روز بودن آنتی ویروس کامپیوتری که از آن استفاده می کنیم، اطمینان نداریم. حال چطور میتوان از سلامت و امنیت یک فایل مطمئن شد؟ گاهی اوقات هم فایلهای مشکوکی وجود دارند که حتی با وجود داشتن یک آنتی ویروس خوب و به روز از سالم بودن آنها اطمینان نداریم و دلمان میخواهد که آنها را توسط یک ابزار مطمئن بررسی کنیم تا خیالمان کاملاً راحت شود.
همیشه هنگام ثبت نام های اینترنتی مثلاً وقتی که یک ایمیل جدید باز میکنید از شما یک سؤال امنیتی پرسیده می شود. اگر از آن دسته افرادی هستید که این سوالات امنیتی را زیاد مهم نمی شمارید و حساسیتی را که روی انتخاب رمزعبور و نام کاریری خود دارید، در مورد انتخاب این سؤالات به کار نمی بندید، باید گفت که تا هک شدن فاصله زیادی ندارید و یکی از راههای نفوذ را برای افراد فرصت طلب باز گذاشته اید.
سال ۲۰۰۹ پر بود از ماجراها و داستان های جالب، ناراحت کننده و البته عبرت آموز امنیتی. بیایید با هم به ۱۰ ماجرای امنیتی بزرگ و پر سر و صدای سال ۲۰۰۹ نگاهی بیاندازیم.
تفاوت مهم سرویس های دیجیتال که مبتنی بر اینترنت هستند، با سرویس های سنتی در این است که در بسیاری از مواقع این شما هستید که سطح امنیت را در این سرویس ها برای خودتان تعیین می کنید. اگر بدون استفاده از راه های امن ایمیلی بفرستید، یا به صورت صوتی یا متنی با کسی صحبت (چت) کنید، به جرات می توان سطح امنیتی این کار شما را با یک تلفن غیر امن یا ارسال یک نامه با پست عادی مقایسه کرد.
فایرفاکس مرورگر رایگان و پر طرفدار شرکت موزیلا است که هر روز به تعداد کاربرانش اضافه می شود. برای این مرورگر افزونه های بی شماری در دسترس است که کاربردهای مختلفی دارند. تعدادی از آن ها هم برای بالا بردن سطح امنیت فایرفاکس ساخته شده و مورد استفاده کاربران قرار می گیرند.
گشت و گذار در اینترنت درست مانند گشت و گذار در یک شهر واقعی است. همانطور که در یک شهر محله های نا امن و خطرناکی پیدا می شود که ممکن است در آنجا کیف شما را بدزدند، در اینترنت هم وب سایت هایی وجود دارد که هکر ها در آنها کدهایی را مخفی کرده اند تا از طریق آنها به کامپیوتر شما نفوذ کنند یا اطلاعات شما را سرقت کنند.
امنیت در مسنجرها از جمله مواردی است که باید دقت زیادی نسبت به آن داشت. با استفاده از پیجین که نرم افزاری رایگان و متن باز است، علاوه بر استفاده همزمان از چندین مسنجر و اکانت مختلف، می توانید با استفاده از یک پلاگین به نام (OTR (off-the-record از امن بودن مکالمات متنی خود در مسنجرهای گوناگون، مطمئن شوید.
اینترنت دارای ابعاد و جنبههای بسیار مفیدی است که میتواند برای کودکان و نوجوانان بسیار مفید باشد اما در عین حال همواره خطراتی نیز این افراد را تهدید می کند. آموزش مناسب بهترین روش برای مقابله با مشکلات است و همواره پیشگیری بهترین راه حل بوده است. با شناساندن ابعاد مختلف اینترنت به فرزندانتان و بالا بردن سطح آگاهی آنها می توانید از بروز مشکلات جدی در فضای مجازی جلوگیری کنید. آنها را در زمان استفاده از اینترنت زیر نظر داشته باشید و فعالیت های آنها را کنترل کنید.
SSL مخفف کلمه Secure Socket Layer به معنی «لایه اتصال امن» و پروتکلی(مجموعه ای از قوانین) جهت برقراری ارتباطات ایمن میان سرویس دهنده و سرویس گیرنده در اینترنت است. از این پروتکل برای امن کردن پروتکل های غیرامن نظیرHTTP ،LDAP ، IMAP و ... استفاده می شود. بر این اساس یکسری الگوریتم های رمزنگاری بر روی داده های خام که قرار است از یک کانال ارتباطی غیرامن مثل اینترنت عبور کنند، اعمال میشود و محرمانه ماندن دادهها را در طول انتقال تضمین میکند.
در این مطلب به آموزش چند راه ساده و کاربردی برای حفظ حریم شخصی در فیس بوک می پردازیم. با اطلاع از این امکانات می توانید بخش قابل ملاحظهای از مشکلاتتان در این شبکه اجتماعی را حل کنید.
چگونه با استفاده از IP، فردی را در اینترنت بیابیم؟
اگر نشانی آی پی، یک وب سایت یا کامپیوتر را داشته باشیم، می توانیم با استفاده از خدمات رایگان برخی سایت ها، محل تقریبی آن کامپیوتر یا سایت را پیدا کنیم. برای مثال در سایت هایی مانند Geobytes و IP-adress با وارد کردن آی پی یک شخص، می توانید به طور تقریبی محل جغرافیایی وی را پیدا کنید و با وارد کردن آدرس یک سایت، آدرس جغرافیایی هاست(Host)آن را خواهید دید.
تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان Complex world
of viruses و
آدرس totw.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.